Parerea clientilor

Un cuvânt de apreciere poate realiza adesea ceea ce nimic altceva nu ar putea realiza.

Parerea clientilor nostri conteaza pentru noi!

 • Am achizitionat recent prin intermediul acestei agentii o casa in Mosnita si am tinut neaparat sa postez aceasta recenzie, prin care sa-mi exprim multumirea pentru modul profesionist in care am fost consiliati pe toata durata dintre plata avansului si finalizarea actelor de vanzare. Doresc pe aceasta cale sa adresez multumiri speciale d-nei Vesna, o prezenta extrem de agreabila, care ne-a insotit la vizionari de case si care a inteles exact ce ne dorim, astfel ca am reusit sa alegem extrem de repede casa la care visam. Mii de multumiri si recunostinta si d-lui Robert, cel care ne-a consiliat si asistat la incheierea actelor, dar si d-lui notar Stanciuc, cel care cu rabdare maxima ne-a explicat tot ceea ce era legat de garantiile lucrarilor, clauze din contract care sa ne protejeze in viitor, etc. Recomand!

  Marinela Dimian
 • Este o agenție imobiliara care a dat dovada de un profesionalism foarte ridicat, care și-a făcut foarte bine treaba, care s-au implicat în tot ceea ce tine de procesul de achiziție.
  Sunt foarte sociabili, amabili și foarte bine intenționați.
  Am fost la vizionare cu Cristi și am colaborat cu Dan Robert, ambi fiind amabili, sociabili și foarte de treaba
  Recomand cu toată increderea!!!! 👍👍👍👍
  Sunt de nota 10++++

  Viorel Udrescu
 • O experiența deosebit de plăcută! Am colaborat cu dl. Robert care nu numai ca a venit cu expertiza imobiliară și sfaturi pe măsura, dar a reușit sa îmi vândă apartamentul in 2 zile. A fost disponibil pentru orice informații intr-un mod prompt și m-a susținut in obținerea documentelor de care am avut nevoie. O persoana dedicată și pasionata in domeniul in care are expertiza! Recomand cu mare incredere Primum Imobiliare pentru orice tranzacție!

  Laura Csipaji
 • Un cuvânt "Competentă"! Vă multumesc pentru tot sprijinul, până la cumpărarea apartamentului si informațiile acordate. Numai bine!

  Adrian Duma
 • Recomand această agenție. Am avut o experiență foarte plăcută. Seriozitate, implicare și dedicare, oameni care prioritizează nevoile clientului și se asigură că este mulțumit.

  Daiana Tirda
 • O agenție imobiliara cu adevărat implicată, care ne-a ajutat sa ne găsim cuibușorul după îndelungi căutări.
  Au fost mereu prompți, răbdători și ne-au fost alături pe tot parcursul achiziției căsuței.
  Recomandam cu încredere acestă agenție!

  Alexandra Suciu
 • We had a nice and satisfying experience during our acquisition process of the house with Primum Imobiliare which facilitated and managed the process until the Bank took over.
  Adelina was our first contact and afterwards we got engaged with Robert! I can only say that if you are seeking to buy or sell your home, do visit Robert and for sure he or someone from his team can help you out! 5 stars for you Robert and your Team. Professionalism, dedicated, hooked, with experience, helpfull and always went on the extra mile discussing in the majority of the time after business hours due to the schedule we had. A big thank you and keep on going being amazing!

  Felix Ciumpileac
Ne puteti contacta pe